DA | EN | SE | DE |  
Needit.dk
Forside
Produkter
Nyheder
Eget logo
Om Needit
Find forhandler
Kontakt
> Forside:    > Produkter:    > ParkOne
 
layer
 

ParkOne elektronisk parkeringsskive

ParkOne er markedets flotteste og mest på­­lidelige automatiske P-skive. ParkOne har været på markedet siden maj 2011 og har været en stor succes både i detailhandlen og gennem forhandlere af de førende bilmærker og autoværksteder.

ParkOne er naturligvis godkendt af Trafikstyrelsen. Den er blevet testet under ekstreme forhold fra Lapland til Sahara, og alle komponenter - inklusive batteriet - er desuden blevet testet på det førende institut for forbrugerelektronik i Finland.

> Klik her for sommer/vintertid

> Se ParkOne reklamefilmen og instruktionsvideo her

[   Mere info   ]
 

ParkOne – kort fortalt

Den elektroniske P-skive ParkOne er både i funktion og design revolutionerende. Efter skuffende oplevelser med konkurrerende produkter, der gik i stå, faldt ned og generelt skæmmede bilruden, besluttede Needit, virksomheden bag ParkOne, for tre år siden at gøre det bedre. Needit indgik et samarbejde med en af Danmarks førende tekniske udviklervirksomheder og satte en meget høj standard i forhold til eksisterende produkter. ParkOne fungerer på alle typer biler, inklusive hybrid- og el-biler, og kan monteres af alle på blot 5 minutter.

Vejl. udsalgspris Metal, Black, White: 599,-
Vejl. udsalgspris Steel special edition: 649,-

 

 

Dansk design

Den prisvindende danske designer John Sebastian står bag det elegante design af ParkOne, og hans visioner for en elektronisk P-skive forener moderne bildesign med minimalistisk skandinavisk identitet. John Sebastians lange CV omfatter både ikoner som Georg Jensen, BioMega, Fritz Hansen, Stelton, Holmegaard og Royal Copenhagen og internationale virksomheder som Samsung Electronics, Dupont Corian og senest Sony.

 

 

Godkendelse

ParkOne er godkendt af Trafikstyrelsen i henhold til Bekendtgørelse nr. 237, 2003 om parkeringsskiver og bærer styrelsens godkendelsesnummer FS05 på forsiden. En P-skive skal for at blive godkendt af Trafikstyrelsen vise parkeringstidspunktet 100% sikkert, og der må under ingen omstændigheder kunne manipuleres med tidspunktet. Alle komponenter - inklusive batteriet - er derfor blevet testet på det førende institut for forbrugerteknik i Finland.

 

ParkOne i 3 farver + en special edition

ParkOne findes i 3 varianter: sort, hvid og metal og en special edition; steel. Tænk på, at når der vælges en variant til bilen, så passer det som udgangspunkt godt med en mørk ParkOne til en mørk bil og en lys til en lys bil. Men i mange tilfælde kan det være endnu pænere med en lys til en mørk bil og omvendt. Farven eller nuancen på interiøret kan også have noget at sige. 

 

Tilbehør

Der kan købes ekstra klæbepuder i de tilsvarende 3 farver (metal klæbepuder fungere både til metal og special edition steel). Klæbepuderne sælges i sæt med 4 klæbepuder og en renseserviet, pakket i en lille pose. Renseserviet og klæbepuder kan købes, der hvor du køber ParkOne. For afmontering/montering følg da venligst brugervejledningen, som følger med din ParkOne, eller download her på siden.

 

 

 
 

Specifikationer

Mål (LxBxH, cm)
Uden emballage   10,0 x 10,0 x 1,7
Med emballage   20,3 x 13,3 x 19,0

Vægt (gram)
Uden emballage   86 g
Med emballage   212 g

Batteri (knapcelle)
Type  CR-2450 - 3 volt
Levetid   ca. 2 år

Ur
Gennemsnitlig nøjagtighed  ± 2 min./2 år
Reaktionstid p-mode   ca. 20 sek.
Reaktionstid ud af p-mode   ca. 20 sek.

Temperaturområde
Testet til og fra   -20°C / +75°C

Materialer
Skal, enhed :   >ABS<
Displays :   Glas

 

 

0-bødegaranti kampagne

0-bødegaranti kampagne

 
 

P-skive huske-app

Så er vores elektroniske P-skive huske-app kommet på App Store og Android Market - hent den i dag!

 
 

Familie Journalen februar 2012

Familie Journalen februar 2012

 
 

Ekstra Bladet 22. januar 2012

Ekstra Bladet 22. januar 2012

 
 

Bil Ekspressen Februar 2012

Bil Ekspressen Feb. 2012

 
 

ParkOne outdoor banner på Strøget i København

ParkOne outdoor banner på Strøget i København

 
 

ParkOne i BT

ParkOne i BT

 

Ofte stillede spørgsmål og svar

Er ParkOne lovlig som elektronisk parkeringsskive?

ParkOne er godkendt af Trafikstyrelsen med henvisning til Bekendtgørelse nr. 327, 2003 om parkeringsskiver og bærer styrelsens godkendelsesnummer FS05 på forsiden.

Hvordan starter jeg forfra hvis jeg har fået indstillet tid eller dato forkert?

Indstilling af tid og/eller dato på ParkOne gøres ved at holde knap 1 (den længst til venstre) inde i 7-10 sekunder, indtil timetallet begynder at blinke. Herefter kan ParkOne indstilles som beskrevet i manualen.

Virker ParkOne selvom det er koldt?

ParkOne er testet til at klare de mest ekstreme temperaturer fra -20 til +75 grader. Den er både testet i laboratorium og under naturlige forhold fra Lapland til Sahara.
ParkOne virker som elektronisk parkeringsskive, selv om den udsættes for temperaturer ud over de her nævnte, men det kan forringe batteriets levetid således, at den anførte levetid på 2 år kan forringes med op til 30%, afhængigt af hvor lang tid batteriet udsættes for ekstreme temperaturer.

Kan ParkOne afmonteres og flyttes?

Hvis du køber en ny bil eller skal skifte forrude, kan du få klæbepuderne på parkeringsskiven til at slippe ved at opvarme området, fx med en hårtørrer, mens man vedvarende og forsigtigt trækker i parkeringsskiven.
Hvis du ikke kan få skiven af ved denne fremgangsmåde, kan du tage en skarp, bøjelig køkkenkniv eller en hobbykniv med langt blad og skære alle 4 puder igennem. Derefter kan du nulre puderne af på både vinduet og ParkOne.
Klæbepuderne kan købes hos de fleste ParkOne-forhandlere. Vi anbefaler altid at man bruge de originale 3M puder, da disse er testet med produktet.

Kan jeg snyde en elektronisk parkeringsskive og fjernbetjene ParkOne?

ParkOne er et lukket system og testet til at være upåvirkelig. Desuden ødelægges teknikken automatisk, hvis man forsøger at åbne parkeringsskiven.

Hvordan virker ParkOne?

Når du parkerer din bil, stiller ParkOne sig på det nærmeste kvarter efter ankomsttidspunktet. (F.eks. ved ankomst 11:37 vil ParkOne stille sig på 11:45).

Er ParkOne dækket af bilens forsikring?

Ved skader, tyveri, hærværk og lignende kommer det an på, hvilken forsikring du har. Du kan kontakte dit forsikringsselskab.

Hvis jeg er uheldig at få en parkeringsbøde?

Selvom ParkOne er en elektronisk parkeringsskive, er det brugerens eget ansvar, at tiden er indstillet korrekt. Needit ApS refunderer ikke p-afgifter.

Virker ParkOne i alle biler?

ParkOne virker i alle typer biler, inklusiv hybrid- og el-biler.

Kan jeg bruge ParkOne i udlandet?

En godkendt elektronisk parkeringsskive monteret i en dansk indregistreret bil må lovligt anvendes i hele EU.

Hvor lang tid holder batteriet?

Batteriet holder i mindst 2 år, og når der er ca. én uges strømforbrug tilbage, blinker dioden i 10 sekunder, hver gang ParkOne går ind i eller ud af parkeringstilstand.

Batteriet kan købes i en butik, der sælger knapbatterier.

Når batteriet skiftes, har du ca. 5 minutter til at skifte det i, uden at du mister tidsindstillingerne i elektronikken. Vær opmærksom på at p-skivens LCD-skærme slukker for at spare strøm, så undgå at forlade bilen, da P-skiven ikke viser tiden.

Hvis du ikke når at skifte batteriet i tide, skal du blot indkode tiden og datoen igen som beskrevet tidligere.

Pilen på min ParkOne står nogle gange og flimrer. Betyder det, at ParkOne ikke virker rigtigt?

At pilen på forsiden flimrer, har ingen betydning for funktionaliteten af ParkOne. ParkOne virker som den skal.
Pilen flimrer kun, når ParkOne står i direkte sollys, og flimmeret er afhængigt af, hvilken vinkel sollyset kommer fra.  
Hvis du holder en hånd hen over ParkOne og danner skygge, holder flimmeret op.
Alle LCD skærme flimrer mere eller mindre ved stærkt sollys. Det er helt normalt for en elektronisk parkeringsskive

Min ParkOne slukker kort efter, at jeg har sat den i forruden?

Du har måske været lidt for hurtig, da du har trukket dækfolien til batteriet ud. Prøv at tage batteriholderen ud og tørre batteriet af med en blød, ren klud. Genindsæt herefter holderen. Dette skulle løse problemet.

Hvor lang tid er ParkOne om at stille parkeringstiden?

ParkOne bruger max 20 sekunder på at stille parkeringstiden.

 
Produkter   Nyheder   Om Needit   Find forhandler   Kundeservice
                 
PARK LITE
ParkOne
ParkOne exclusive
PARK MINI
POST IN
Park Clip
Eget logo
 
Alle nyheder
 
Om Needit
 
 
ParkOne forhandlere
PARK LITE forhandlere
Park Clip forhandlere
 
Kontaktoplysninger
Download materiale
Copyright Needit ApS 2012. All rights reserved    Needit ApS, Hundigevej 79, 2670 Greve, Denmark    T +45 70 22 15 90 kundeservice@needit.dk